Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πυρά" του Μητροπολίτη Κόνιτσας στο τοπικό καρναβάλι....Εχουν χαζεψει εντελως οι παπαδες...


Μήνυμα κατά του καρναβαλιού στέλνει σύμφωνα με πληροφορίες η Μητρόπολη της Κόνιτσας, μιλώντας για "ειδωλολατρικά απομεινάρια" και "σπατάλη" που δεν αρμόζει στους χαλεπούς καιρούς που διερχόμαστε.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ ..............



της NET, ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας εξέφρασε μέσω της ανακοίνωσης του, "την θλίψη" του για τα σχέδια να διοργανωθεί καρναβάλι στην πόλη.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα καρναβάλια είναι "απομεινάρια ειδωλολατρικά" και ότι ενώ η οικονομική κρίση πλήττει όλες τις κοινωνικές τάξεις της ακριτικής επαρχίας "κάποιοι μοιάζουν να ζουν σε άλλον πλανήτη".
Επίσης απευθύνει το ερώτημα "ποιος θα χορηγήσει τα ποσά" για τις εκδηλώσεις αυτές και τονίζει ότι "είναι καιρός να σοβαρευτούμε".
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας κατάγεται από την Πάτρα, την "πρωτεύουσα" του Καρναβαλιού.
http://www.newpost.gr/ellada/item/ 
Σχολιο της αλεπους του Ολυμπου...Εχουν πολυ πλακα οι παμπλουτοι παπαδες...Δεν ξερουν ποσα εχουν, ντυνονται σαν καρναβαλια ολες τις εποχες του χρονου και οχι μονο τις αποκριες, ξοδευοντας τεραστιες περιουσιες γι αυτο το σκοπο, εχουν ολοι τεραστιες κοιλιες, σαπιοκοιλιες, σαν του "μαζι τα φαγαμε", εχουν οδηγους,αυτοκινηταρες,ανηψιες,χρυσαφια και ζαφειρια,οι εκκλησιες στοιχιζουν εκατομμυρια, επενδυουν στο χρηματιστηριο, εχουν τηλεοπτικα καναλια δικα τους και ραδιοφωνα, ξενοδοχεια,μετοχες σε Ελλαδα και εξωτερικο, δεν πληρωνουν φορους και......ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ????

Μιλανε , αυτοι, για τις μασκαραδες ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ  ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ , ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ, (ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ)
ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....

 πηγή : αλεπού του Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου