Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Sfendami Mountain Festival 2011



Ελάτε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις μας και τους προβληματισμούς μας . Ελάτε να απολαύσουμε τη συντροφικότητα, την απλότητα της ζωής και την ελληνική φιλοξενία.
Τρέξιμο - Ποδήλατο
  • Εκδηλώσεις και διαγωνισμοί για παιδιά από τριών χρόνων και άνω, για οικογένειες και για ηλικιωμένους με κέφι για ζωή
  • Αθλητικά σεμινάρια
  • Επιδείξεις δεξιοτεχνίας
  • Τοπικά προϊόντα και έθιμα
  • Εκθέτες με διάφορα αθλητικά προϊόντα
  • Παζάρι αθλητικών ειδών από αθλητές

Ένα ενδιαφέρον αθλητικό, πολιτιστικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στη Σφενδάμη Πιερίας από τις 16 – 17 Απριλίου 2011.

Παράλληλες Εκδηλώσεις το διήμερο:
Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι επισκέπτες και οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν με τις επιδείξεις δεξιοτεχνίας που θα πραγματοποιηθούν, να ενημερωθούν από τα σεμινάρια, να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες που θα γίνουν κατά την διάρκεια των αγώνων, να γευτούν παραδοσιακές λιχουδιές και να παρακολουθήσουν έθιμα της περιοχής, να μάθουν και να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες στα αντίστοιχα αθλήματα με την έκθεση των εταιρειών που θα λειτουργεί το διήμερο, να συμμετέχουν στο παζάρι με δικά τους αθλητικά είδη που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και άλλα πολλά γεγονότα που μέχρι την ημέρα του αγώνα θα συμπληρώσουν το μενού του διημέρου Sfendami Mountain Festival 2011.
πηγή:sfendami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου